Mutters Biscotto di Prato

Traditionelle italienske småkager som er hårde ved tandsættet, men det er umagen værd. Kan med succes opblødes i alkoholrige væsker.

Ingredienser:
500 g sukker
500 g mel
350 g mandler
4 piskede æg
æg til pensling
1 tsk reven citronskal
1⁄2 tsk frisk vanilje
1⁄2 tsk bagepulver et drys salt
smør

Fremgangsmåde:
Mandlerne ristes i 2-5 minutter i ovn ved 190 grader og hakkes derefter groft.
Mel og bagepulver blandes med sukker, vanilje og salt.
De piskede æg tilsættes.
Ælt til dejen er blød.
Mandlerne kommes i dejen som rulles til lange pølser.

Pensles med æg og vand og bages i 15 minutter ved 190 grader.
Tages ud af ovnen og skæres i skrå stykker, som sættes til- bage i ovnen og bages indtil de er brune.


Kagerne er meget hårde. Pas på tænderne!
Biscotto di Prato kan med fordel dyppes i en sød desertvin eller en god rom.

Tilbage til blog