Workshops

Kunne du tænke dig at lave en fugle-flette-workshop, hvor man lærer at lave en fugl fra bunden? Det kunne være i din forening, på dit arbejde, på det lokale biblioteket eller et andet sted. Tag endelig fat i mig. Jeg har været rundt mange forskellige steder og det er altid en god og hyggelig oplevelse.

Jeg starter med en historie om fuglene, og hvordan i alverden jeg har fundet på at lave mere end 100 forskellige arter - i papir. Derefter gennemgår jeg det tekniske og praktiske - og så går vi i gang. Alle kommer hjem med minimum 1 fugl. Om jeg så skal flette den selv!

Jeg medbringer mine bøger, postkort, færdigflettede fugle samt skabeloner til to udvalgte fugle (udvalgt af hensynet til sværhedsgrad og et højt succeskriterie). De særligt fingernemme kan sagtens arbejde med andre og sværere modeller. Jeg medbringer desuden en lille udstiling af mine flettede fugle.

Varighed: Et par hyggelige timers fordybelse plus 1/2 times opstilling og 1/2 times nedpakning.

Målgruppe: Fra 7 år og op.

Deltagerantal: Hvis alle skal have mulighed for at få gode råd og blive ”holdt i hånden”, er et deltagerantal på 50 nok toppen.

Hvis det har din interesse, så send mig en mail, så sender jeg gerne en uddybende mail om materialer, arbejdsplads, værktøj, pris mv.